ÜYELİK

ÜYELİK BİLGİLERİ

Kamplar Derneği üyeliği, okul dışı eğitimin, kampların ve bu alanda sektörel birlikteliğin yararına inanan, kamp, kurs, yaz okulu, spor okulu, spor kulübü, eğitim danışmanlığı, gençlik turizmi, okul sosyal etkinlikleri ve benzeri alanlarda çalışan kişilere ve kurumlara açıktır.

Üye başvurusu yapanlar giriş aidatı olarak 1 kereye mahsus 400 TL, devamında ise yıllık 100 TL aidat ödemek kaydıyla üye olabilirler.

Aşağıdaki kurumsal ve bireysel üyelik formunu indirip doldurduktan sonra bilgi@turkiyekamplardernegi.org adresine email ile ya da 0216-338 43 80 numaraya faks ile gönderebilirsiniz.

Yönetim kurulu onayından sonra gönderilecek email ardından, üyelik giriş ve yıllık aidatının dernek hesabına yatırılması ile birlikte üyelik gerçekleşir

KAMPLAR DERNEĞİ

TÜRKİYE İŞ BANKASI SELAMİÇEŞME ŞUBESİ

HESAP NO: 548001